Deluxe Eenpersoonskamer

Deze gerenoveerde deluxe eenpersoonskamer heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een heerlijk comfortabel bed, een luxe badkamer, snelle WiFi, koffie & theefaciliteiten, airco, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Standaard Eenpersoonskamer

Deze standaard eenpersoonskamer heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed, een badkamer met douche & toilet, goede WiFi verbinding, Televisie, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Deluxe Tweepersoonskamer

Deze gerenoveerde deluxe tweepersoonskamer heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een heerlijk comfortabel Queensizebed, een luxe badkamer, snelle WiFi, koffie & theefaciliteiten, airco, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Standard Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden

Deze standaard tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed, een badkamer met douche & toilet, goede WiFi verbinding, Televisie, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Comfort tweepersoonskamer

Deze comfort tweepersoonskamer met 2 éénpersoons boxsprings heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed, een badkamer met douche & toilet, goede WiFi verbinding, Televisie, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Standaard Tweepersoonskamer

Deze standaard tweepersoonskamer met queensize bed heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed, een badkamer met douche & toilet, goede WiFi verbinding, Televisie, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Standaard Driepersoonskamer

Deze standaard driepersoonskamer met 3 aparte bedden heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed, een badkamer met douche & toilet, goede WiFi verbinding, Televisie, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer

Standaard Vierpersoonskamer

Deze standaard vierpersoonskamer met 4 aparte bedden heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed, een badkamer met douche & toilet, goede WiFi verbinding, Televisie, een kluis, een bureau en voldoende bergruimte. En niet te vergeten: het ligt midden in het centrum van Amsterdam. Ideaal om de stad te ontdekken.

Lees meer