Hotel van Gelder is een gezellig familiehotel gunstig gelegen in het centrum van Amsterdam. De trein brengt u binnen 15 minuten vanaf de luchthaven naar het centrum. Het hotel staat garant voor een persoonlijke sfeer, vriendelijke en attente gastvrijheid, schone comfortabele kamers en goede faciliteiten voor een scherpe prijs. Binnen enkele minuten bevindt u zich tussen de restaurants, winkels en entertainment.

Kamers

Het hotel beschikt over 32 smaakvol ingerichte kamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer en beschikken over een televisie, een telefoon en een kluis. De receptie is 24 uur per dag open en er bevindt zich een gezellige bar voor de gasten.

Restaurant & Bar

Er zijn geen ontbijt, lunch of diner mogelijkheden, maar dichtbij het hotel zijn er meer dan genoeg bars en restaurant tot uw beschikking. De gezellige hotel bar is open tot 23.30.

Faciliteiten

Gezellige bar
Kluis
24 uur receptie
Gratis draadloos internet bij de receptie
Televisie
Telefoon
Fax
Schone comfortabele kamers
Excursie bureau 50 meter naast het hotel om Amsterdam en omgeving te verkennen

AMSTERDAM

Amsterdam wordt dikwijls de kleurrijkste stad ter wereld genoemd. En terecht! Waar elders vindt u zoveel bezienswaardigheden, beroemde musea, gezellige cafeetjes, leuke shops en (bloemen-)markten. De stad is rijk aan cultuur en historie met populaire bezienswaardigheden. U kunt genieten van theater, livemuziek, historische en moderne kunst, festivals en straat entertainment. Doordat het centrum compact is gebouwd kunt u alles te voet af. Met meer dan 1000 grachten en bruggen, attractieve architectuur en ontelbare cafés en kroegjes om even bij te komen, biedt Amsterdam u meer dan genoeg bezienswaardigheden te voet. Als u moe wordt, dan is het openbaar vervoer een goed alternatief. Maar we bevelen ook zeker aan om Amsterdam eens te verkennen met de fiets, rondvaartboot of waterfiets. De mooiste panorama’s zijn vanaf het water te zien. De rondvaartboten stoppen voor het hotel. Onder het hotel is ook een reis & excursie bureau waar u allerlei excursies kunt boeken in Amsterdam of naar interessante plaatsen en bezienswaardigheden in Nederland. De bussen stoppen in de straat voor het hotel. Één van de dingen die u zeker moet doen als u in Amsterdam bent, is het bezoeken van de mooiste musea. Amsterdam en haar musea staan hoog op de ranglijst van populaire bezienswaardigheden, waaronder het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Anne Frank huis.